Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، سعید ثالثی، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر موفق به ساخت سامانه شناسایی هویت افراد در شرایط شیوع بیماری کرونا با استفاده از چین‌وچروک‌های بند انگشتان‌ دست شد.

مدیر گروه رشته مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر دراین‌باره به خبرنگار آنا در خمینی‌شهر گفت: سامانه‌های تشخیص هویت در بسیاری از مکان‌ها و ادارات در سطوح مختلف، چه به‌منظور حضور و غیاب کارکنان و چه به‌منظور اجازه دسترسی به اطلاعات، مورد استفاده قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدایمان موسویان بیان کرد: تکنولوژی‌های تشخیص هویت، عموماً بر پایه روش‌های بیومتریک یا زیست‌سنجی بنیان نهاده شده‌اند.

وی ادامه داد: بیومتریک به نوع خاصی از روش‌های امنیتی گفته می‌شود که در آن، برای کنترل دسترسی و برقراری امنیت، از خواص قابل اندازه‌گیری (اعم از مشخصات فیزیولوژیکی یا رفتاری) انسان یا هر موجود زنده دیگر استفاده می‌شود و در سال‌های اخیر، استفاده از ویژگی‌های اعضای بدن مانند اثر انگشت در زمینه شناسایی هویت و ارتقای امنیت کاربرد فراوان داشته‌ است.

مدیر گروه رشته مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر افزود: در ماه‌های گذشته و با شیوع گسترده ویروس کرونا، اهمیت سامانه‌های شناسایی هویتی که بتوانند بر خلاف سامانه‌های متداول که نیاز به تماس دست دارند، مورد توجه قرار گرفته است که این موضوع در پایان‌نامه سعید ثالثی، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی پزشکی مورد توجه قرار گرفت و سامانه تشخیص هویتی جدید و نوآورانه‌ای طراحی شد که علاوه بر انجام فرآیند تشخیص هویت، تماس افراد با دستگاه را به حداقل می‌رسد.

سعید ثالثی نیز دراین‌باره به آنا گفت: در فرآیند طراحی این سامانه شناسایی هویت توانستیم با استفاده از الگوهای (چین و چروک‌های) موجود در سطوح داخلی و خارجی انگشتان دست و با استفاده از دستگاه اختصاصی طراحی شده فرآیند تشخیص هویت افراد را با کمترین نیاز به تماس دست با دستگاه به انجام برسانیم.

این‌ دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر گفت: بر اساس بررسی‌های انجام گرفته، سامانه مورد بحث با ترکیب ویژگی‌های استخراج شده از سطح داخلی و خارجی بند انگشت توانسته دقت  بسیار بالایی در امر شناسایی هویت افراد به نمایش بگذارد.

به گزارش آنا، این سامانه جدید و نوآورانه در مواردی مانند سامانه‌های حضور غیاب و یا دسترسی اطلاعات و یا ارگان‌هایی که به امنیت بالایی نیاز دارند، قابلیت استفاده بهینه دارد.

انتهای‌ پیام/

حمید انصاری کد خبر: 1080541 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی خمینی‌شهر ویروس کرونا تشخیص چهره مهندسی پزشکی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی کرونا دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی کرونا دانشگاه آزاد اسلامی خمینی شهر ویروس کرونا تشخیص چهره مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی شهر رشته مهندسی پزشکی شناسایی هویت هویت افراد تشخیص هویت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۵۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران

پایگاه رتبه بندی تایمز فهرست دانشگاه‌های برتر آسیا را در سال ۲۰۲۴ میلادی منتشر کرد که در این رتبه بندی ۷۵ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در میان بیش از ۷۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفتند که دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در فهرست برترین‌های دانشگاه‌های آسیا در این رتبه‌بندی و رتبه ۱۵ در دانشگاه‌های ایران قرار دارد.

پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد. روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی دانشگاه‌ها است که از ۱۸ شاخص در قالب آموزش، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی بهره جسته است. اما این شاخص‌ها برای منعکس‌کردن ویژگی‌های مؤسسات آسیایی مجدد تنظیم شده‌اند. رتبه بندی سال ۲۰۲۴ شامل ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ منطقه است.

دانشگاه صنعتی شریف با رتبه ۵۶ در رتبه اول دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفته است. تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز از تعداد ۲۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۹، به ۷۵ دانشگاه در سال ۲۰۲۴ رسیده است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

دانشگاه توکیو، که برترین مؤسسه ژاپن است، از رتبه هشتم به پنجم رسیده است که بالاترین جایگاه آن از سال ۲۰۱۵ است. در همین حال، مؤسسه برتر کره جنوبی، دانشگاه ملی سئول، از ۱۰ دانشگاه برتر فاصله گرفته و سه پله سقوط کرده و در رده چهاردهم قرار دارد. ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه، پرتعدادترین دانشگاه‌ها را در این رتبه بندی دارد و پس از آن هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. از سال گذشته در مجموع ۹۸ دانشگاه به این رتبه بندی پیوسته اند. این افزایش در کشور‌های هند، ترکیه، ایران و پاکستان قابل مشاهده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • همکاری دانشگاه‌ها و پلیس آمریکا در شناسایی حامیان فلسطین
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • دستاورد تازه پزشکی؛ تشخیص آرتروز ۸ سال قبل از ابتلا به این بیماری
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • پاتک پلیس امنیت به یک شرکت هرمی در شهریار/۲۸ نفر دستگیر شدند
  • طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند
  • استقرار نخستین موتور هواپیما در دانشگاه حکیم سبزواری
  • دستگیری ۷نفر از اراذل و اوباش در منطقه رواسان تبریز
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • دستگیری ۷ نفر اراذل و اوباش در منطقه رواسان تبریز